18. November 2014

The PLACHUTTA - Vienna Cuisine at the State of the Art, DOYEN of "Wiener Küche"

Merci & Thx! "Dear Ewald" for the culinary delights - already for decades!
Merci! "Lieber Ewald" für den kulinarischen Hochgenuss - schon seit Jahrzehnten!

English: (German text below)
Ewald Plachutta - The great Doyen of the Viennese Cuisine has written a new and (as he says) his "last cookbook", and I hope for the sake of the Viennese cuisine that he is wrong in this statement. "Plachutta Wiener Küche" was published by the "Brandstätter Verlag": One of my best recommendations and tips for your Christmas gifts. Ewald Plachutta - he guarantees explosions of taste for decades (I especially love the Plachutta in the 13th District in Vienna, in Hietzing) - and I also thank his staff for the much more than professional service, but also for the loving and warm hospitality. It must be said: Ewald Plachutta - correctly "chef of the century" guarantees with his books, that the true art of Viennese cuisine does not get lost. Only, and I also have to say for the sake of honesty -  me personally, I cannot reach at home Plachutta`s mega taste of the fantastic boiled beef and the ingenious bouillon - despite my love of cooking. That's why I'm going e.g. for this special dish to "The Plachutta" ;-)
P.S. The pictures below are - of course and as usual - all own pictures (not from the book).



Deutsch:
Ewald Plachutta - Der großartige Doyen der Wiener Küche hat sein "letztes Kochbuch" geschrieben. "Plachutta Wiener Küche" erschienen im Brandstätter Verlag. Eine meiner besten Empfehlungen und Tips für Weihnachtsgeschenke. Der von mir hoch geschätzte Ewald Plachutta - er schenkt mir Genussexplosionen seit Jahrzenten (ich liebe besonders den Plachutta in 1130 Wien, also in Hietzing) - und ich danke auch seinen Mitarbeitern für das weit mehr als professionelle Service, sondern auch für die liebevolle und herzliche Gastfreundschaft. Es muss gesagt werden: Ewald Plachutta - zu Recht "Jahrhundertkoch", garantiert mit seinen Büchern, dass die wahre Kunst der Wiener Küche nicht verloren geht. Zum Nachlesen und Nachkochen, zum Vertiefen und zum Verstehen. Nur, und ich muss auch das noch sicherheitshalber sagen - so gut wie er, kann ich das fantastische gekochte Rindfleisch und die geniale Bouillon selbst nie hin kriegen - trotz all meiner Liebe zum Kochen. Deswegen gehe ich gleich "zum Plachutta" ;-)
P.S. Alle Fotos unten sind - wie immer - eigene Fotos von mir (nicht aus dem Kochbuch). Ich habe das alles mit großer Freude genossen, bei mehreren Besuchen, nicht auf einmal ;-) 


















Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen